Arbetsplatser

- KVALITETSSÄKRAD FRISKVÅRD

Vill ni bli en modern arbetsplats där medarbetarnas välmående prioriteras? Eric Storvall hjälper er med friskvårdsprojekt som minskar sjukfrånvaron, ökar trivseln, produktiviteten och lönsamheten. Dessutom ger en synlig satsning på personalen en bra image. Förutom att få bra reklam kommer företaget att bli en attraktiv arbetsplats för både nya och gamla medarbetare.

Genom att anlita Eric så får ni också hjälp med att planera friskvårdssatsningen för början till slut. Ni behöver därför inta ha tidigare erfarenheter eller avsätta en stor mängd tid för planering. 

FRISKVÅRDSPROJEKT PÅ DISTANS

Jobbar ni hemifrån?

Ni ni kan också ha ett friskvårdsprojekt. Det finns alternativ som fungerar även på distans.
Just nu är det extra viktigt att hålla sig frisk och stark, både fysiskt och psykiskt.

FRISKVÅRD:
FÖR HELA PERSONALEN 

Friskvårdsprojektets syfte är att öka antalet anställda som motionerar regelbundet, äter sunt och har en god balans mellan stress och återhämtning. Projektet riktas  i första hand till de som inte motionerar sedan tidigare och som har mest att vinna på att göra en förändring i livsstilen. Projektet kan innehålla kick-off föreläsning, konditionstester, kartläggning av livsstilen (fysisk aktivitet, kost och återhämtning)  motionskampanj, Smart Break pausgymnastik, Firstbeat livsstilsanalys och komma igång kurser. Ett motionsprojekt kan skräddarsys helt enligt era önskemål.

Minska sjukfrånvaron - öka produktiviteten - förbättra företagets image

CHEFEN I SKICK: 
FÖR LEDNINGEN OCH NYCKELPERSONER

Ett friskvårdsprojekt för ledningen. Syftet är hjälpa de personer som axlar ansvaret för företagets framgång t.ex, ledningsgrupper, team leaders och andra nyckelpersoner. Genom att behålla en sund och aktiv livsstil trots en stor arbetsbörda samt att förbättra återhämtningen med syftet att förebygga stressrelaterad ohälsa.

Utbildningspaketet erbjuds också i samarbete med Lars Losvik. Lars bidrar med innehåll inom ledarskap, mental träning och teambuilding.

Stresshantering - Sund livsstil trots ett krävande arbete - Träna, äta och sova under arbetsresor - Prestera på topp

FIRSTBEAT LIVSSTILSANALYS:
MINSKA DEN STRESSRELATERADE OHÄLSAN

Ett projekt som använder modern mätutrustning för att mäta Heart Rate Variability (HRV) dygnet runt under tre dygn. Efter mätningen skapas rapporter där deltagarna tydligt kan se balansen mellan stress, återhämtning, sömnkvaliteten och vilka effekter den fysiska aktiviteten har haft på hälsan under mätperioden. Genomgång av resultaten sker individuellt eller som gruppcoachning.

Balans mellan stress och återhämtning - Bättre sömn - Vettig motion som ger hälsoeffekter

TYKY-DAG: 

TYKY-dagar om motion och kost. Programmet är en blandning av föreläsningar och ledda träningspass. Vid behov kan också ett stort nätverk inom träning, kost, hälsa och mental träning utnyttjas för att skräddarsy en TYKY-dag till era behov.

Träningstips - inspiration - motivation - Aha-upplevelser

 

 

 

 

FÖRELÄSNINGAR: 

Eric Storvall anlitas ofta som föreläsare av företag, kommuner, skolor och idrottsförningar. Exempel på innehåll i föreläsningarna:

- En sund livsstil för att orka med vardagen.
- Motion för hälsan. Hur påverkas den fysiska och psykiska hälsan av motion. Hur mycket och på vilket sätt behöver man motionera?
- Enkla men effektiva kostråd. Tips på hur man följer dem i vardagen
- Stress och återhämtning. Vad kan man själv göra för att minska risken för stressrelaterad ohälsa

Målet är att alla lämnar föreläsningen med känslan ”det här var ju enkelt, jag kan också göra det här”

CAP KURS:
CHAUFFÖRENS VÄLMÅENDEDAG

Lagstadgad yrkeskompetensutbildning för chaufförer. Under en heldag (7h) lär sig deltagarna att motionera regelbundet och äta hälsosamt trots att chaufförsyrket gör det utmanade att upprätthålla sunda rutiner.

LEDDA PASS OCH KURSER:

Träningspass och nybörjarkurser. Skidskola, löpskola osv...

VILL NI OCKSÅ HA ETT FRISKVÅRDSPROJEKT SOM GER RESULTAT?

Eric Storvall fokuserar  på metoder som ger mätbara resultat och som baseras på aktuell forskning. Vid alla former av projekt mäts utgångsläget och effekterna utvärderas efteråt. Varje enskild medarbetare får se sin egen utveckling. Skriftlig rapport som beskriver projektets effekter på gruppnivå lämnas till arbetsgivaren. Ingen personlig information förs vidare varken till arbetsgivare eller utomstående, utan medgivande. Klienters integritet värderas högt och tystnadsplikten är något som tas på högsta allvar.

Vill ni också bli en modern arbetsplats där medarbetarnas välmående prioriteras? I så fall hjälper jag och mina samarbetspartners er gärna. Ta kontakt, så bokar vi in ett möte eller ett telefonsamtal!

Referenser: