LEARN TO ENDURE™

Learn to Endure™ är ett 12 veckors individuellt utvecklingsprogram för chefer som vill förändra sina levnadsvanor genom metoder från elitidrottsträning. Konceptet är särskilt utformat för dem i utmanande ledarroller som vill kombinera en resultatinriktad yrkesliv med en hälsosam livsstil.

VÄLMÅENDE CHEFER

Learn to Endure™ – en banbrytande metod för dagens chefer som är redo att ta sitt välbefinnande till nästa nivå. Under en period av 6-12 månader dyker vi djupt in i strategier hämtade direkt från elitidrottens värld. Varje steg i programmet har skräddarsytts för att passa dem som står i spetsen för organisationer, ofta utsatta för konstant press och höga förväntningar.

Ledare vill ofta leverera exceptionella resultat på jobbet, men även upprätthålla en balanserad och hälsosam livsstil utanför kontorets väggar. Learn to Endure™ erbjuder inte bara fysisk träning, utan en helhetslösning för kropp och själ. Målet är klart: att skapa en hållbar symbios mellan yrkesframgång och personligt välbefinnande. Låt oss tillsammans bryta gamla mönster och bygga nya, hälsosammare vanor för en framgångsrik framtid

KONCEPTET

esendurance, endurance, eric storvall, konditionsträning

Fysisk träning

Sträva efter toppform tillsammans med din personliga tränare som skapar ett skräddarsytt program åt dig.

Kost

Anta sunda matvanor samtidigt som du lever ett njutbart liv utan att känna hunger. Näringen är en viktig del i utvecklingen.

Återhämtning

Återhämtningen är ett av de viktigaste elementen. Sömn, rekreation och avslappning är den tid som du blir bättre.

Tidshantering

Största utmaningen för många chefers träning är att få det ihopkopplat med det övriga livet, som ofta är fylld av olika åtaganden.

NÖJDA KUNDER

Jag kan varmt rekommendera Erics upplägg till alla som vill och har möjligheten att låta träning var en del av vardagen, trots att schemat kan vara väldigt pressat.

Henrik Sundström
VD - Fadeform - Stockholm
Eric har hjälpt mig att få en bättre fysisk form. Samtidigt har han hjälpt mig att orka mera, stressnivån har sjunkt och jag njuter av mitt arbete på ett helt annat sätt. Alt känns mycket lättare nu.
Antti Kurkela
Vise VD - Vestera - Uleåborg
Eric övertygar mig med sin enorma kompetens inom idrottsfysiologi och träningslära. Men Eric är inte bara en mycket kunnig coach och föreläsare utan jag uppskattar också hans sunda värderingar och ödmjuka personlighet.
Cristoph Treier
En av europas ledande mentala tränare

Intresserad?

Blev du intresserad av konceptet?
Ta isåfall direkt kontakt med mig. Ring mig via telefon så får vi prata mera!