ENDURANCE FOR WORKPLACE™

Endurance for workplace™  friskvårdsprojektet syftar till att aktivera och inspirera personalen till att prioritera sin egen hälsa genom motion, kvalitativ kost och riklig sömn. Målet är välmående anställda som leder till färre sjukfrånvaron.

VÄLMÅENDE ANSTÄLLDA

Friskvårdsprojektets syfte är att öka antalet anställda som motionerar regelbundet, äter sunt och har en god balans mellan stress och återhämtning.

Projektet riktas i första hand till de som inte motionerar sedan tidigare och som har mest att vinna på att göra en förändring i livsstilen. Projektet kan innehålla kick-off föreläsning, konditionstester, kartläggning av livsstilen (fysisk aktivitet, kost och återhämtning) motionskampanj, Firstbeat livsstilsanalys och komma igång kurser. Ett motionsprojekt kan skräddarsys helt enligt era önskemål.

I samarbete med er skapar vi friskvårdssatsningen från början till slut. Ni behöver inta ha tidigare erfarenheter eller avsätta en stor mängd tid för planering.

KONcEPTET

KICK OFF

Starta er hälsoresa med en inspirerande Kick Off för friskvårdsprojektet! Få insikter, motivation och konkreta verktyg för en sundare arbetsplats. Anpassat för er organisation. Missa inte denna möjlighet att sätta hälsa och välbefinnande i fokus. 

Gångtest

Genom ett standardiserat gång-test kartlägger vi deltagarnas konditionsnivå. Vi mäter syreupptagningsförmågan, samt definierar olika pulszoner för träningen. 

FIRST BEAT ANALYS

First Beat är världens ledande metod för mätning av stress, återhämtning och fysisk aktivitet. Mätningen sker under 3 dygn genom tillhörande apparatur. Instruktioner och resultat skickas direkt hem till deltagaren. Deltagaren får en individuell rapport som är enkel att tolka.

Åtgärder

Efter analysen skapas en organisationsspecifik handlingsplan för att befrämja personalens välmående. Vi skapar en process med träningsprogram, kampanjer, träffar och belöningar. Det är viktigt att personalen upplever att processen är meningsfull, rolig, inspirerande och givande.

TeSTOMGÅNG 2

Vi gör gångtestet samt First-beat analysen en gång till. Detta för att deltagarna skall kunna konstatera sin utveckling. Testerna fungerar också som en motiverande faktor under träningsprocessens gång. Detta är ingen tävling, förutom att deltagarna endast jämför sig mot sig själv. 

AVSLUTNING

Till sist ordnas ett avslutnings-tillfället för friskvårdsprojektet! Vi reflektera över framstegen, firar våra prestationer och planera för en fortsatt hälsosam framtid. Detta är ett unikt tillfälle att samlas, utvärdera och blicka framåt. Vår högsta önskan är att deltagarna tar mid sig motion som livsstil.

NÖJDA KUNDER

Jag kan varmt rekommendera Erics upplägg till alla som vill och har möjligheten att låta träning var en del av vardagen, trots att schemat kan vara väldigt pressat.

Henrik Sundström
VD - Fadeform - Stockholm
Eric har hjälpt mig att få en bättre fysisk form. Samtidigt har han hjälpt mig att orka mera, stressnivån har sjunkt och jag njuter av mitt arbete på ett helt annat sätt. Alt känns mycket lättare nu.
Antti Kurkela
Vise VD - Vestera - Uleåborg
Eric övertygar mig med sin enorma kompetens inom idrottsfysiologi och träningslära. Men Eric är inte bara en mycket kunnig coach och föreläsare utan jag uppskattar också hans sunda värderingar och ödmjuka personlighet.
Cristoph Treier
En av europas ledande mentala tränare

Intresserad?

Blev ni intresserad av konceptet?
Ta isåfall direkt kontakt med mig. Ring mig via telefon så får vi prata mera!