Tävlingsidrottare

Jag använder mig av effektiva men enkla metoder baserade på relevant idrottsforskning och gedigen erfarenhet. Jag låter mig inte luras av trender utan levererar en produkt som jag vet fungerar.Eric Storvall

Du vill att din träning ska vara välinvesterad tid på väg mot ett specifikt mål. Du vill förbättra din prestationsförmåga i tävlingar och behöver ett effektivt och välgenomtänkt träningsprogram, som ger dig bra balans mellan träning och vila. Eventuellt har du ett träningsrelaterat problem som du vill hitta en lösning på. Återhämtningen är en utmaning för många idrottare.

Jag är en kunnig och motiverad konditionsträningsexpert med lång erfarenhet av uthållighetsidrott. Jag kan göra upp en individuellt träningsprogram med tillhörande säsongsplan och fungera som din personliga tränare och konsult på väg mot målet. Jag erbjuder även kompletterande tjänster, till exempel olika tester som hjälper mig att planera din träning.

I mitt arbete som personlig tränare coachar jag idrottare inom en rad olika grenar, till exempel löpning, skidning och cykling. Här nere ser du olika paket och tilläggstjänster som jag erbjuder just nu. 

Hör av dig om du har frågor så skräddarsyr vi en lösning som passar dig!

LÄS MER OM TRÄNING SOM PASSAR EN TÄVLINGSIDROTTARE:​

Konditionsträningsexpert
Eric Storvall

  • 17 års erfarenhet av tävlingsidrott på nationell mästerskapsnivå
  • akademisk utbildning inom idrottsmedicin och träningslära
  • numera personlig tränare i det egna företaget Eric Storvall Endurance Ab
  • anlitas av idrottare, motionärer och företag, främst i Finland och Sverige