Referenser

Erfarenhet i siffror

0 år

Som coach

0 +

Nöjda coachning klienter

0 +

Friskvårdprojekt på arbetsplatser

Vad säger kunderna:

Jag kan varmt rekommendera Erics upplägg till alla som vill och har möjligheten att låta träning var en del av vardagen, trots att schemat kan vara väldigt pressat.
Henrik Sundström
VD - Fadeform - Stockholm
Eric har hjälpt mig att få en bättre fysisk form. Samtidigt har han hjälpt mig att orka mera, stressnivån har sjuknt och jag njuter av mitt arbete på ett helt annat sätt. Altt känns mycket lättare nu.
Antti Kurkela
Vise VD - Vestera - Uleåborg
“ Eric övertygar mig med sin enorma kompetens inom idrottsfysiologi och träningslära. Men Eric är inte bara en mycket kunnig coach och föreläsare utan jag uppskattar också hans sunda värderingar och ödmjuka personlighet. Jag rekommenderar Eric varmt både som coach, tränare och föreläsare."
Cristoph Treier
En av europas ledande mentala tränare
Under ett friskvårdsprojekt på Pietec hjälpte Eric mig att öppna upp ögonen för återhämtningens betydelse. Efter att ha använt mig av Erics metoder mig känner jag mig betydligt piggare och mera energisk. .
Steve Ekström
VD - Pietec, Jakobstad
Eric är bra på att se till helheten och jag har lärt mig mer om både träning, kost, återhämtning. Kan varmt rekommendera er att anlita Eric om ni vill ha en lyhörd coach som hjälper dig att nå dina mål!
Susanne Hakola
Löpare - Nordmaling - Sverige
Vi är alla olika och Eric är toppen på att se till individens behov vid. Själv resrer jag väldigt mycket i arbetet och Eric har hjälp mig att bebehålla en aktiv, livsstil, god kosthållning och bra återhämning trots att min vardag gör det utmanande.
Pelle Furubacka
Såka - Finland