Undvik de 8 vanligaste träningsmisstagen -Gratis webinar!

Torsdag 9.7 kl 16-17

Idrottsfysiolog och uthållighetsidrottaren Eric Storvall berättar om de åtta vanligaste träningsmisstagen bland konditionsidrottande motionärer. 

”Jag har i över 5 år hjälp konditionsidrottande motionärer med träningen. Så gott som alla begår samma misstag som hindrar en från att uppnå resultat”

Anmäl dig nu - det är gratis!

Vem är Eric Storvall?

17 år av idrottande på nationell mästerskapsnivå 

– Över 5 år erfarenhet av att fungera som tränare för konditionsidrottare på alla nivåer

Utbildning: Idrottsmedicine magister, Umeå Universitet

Eric Storvall är tränare och idrottsfysiolog och brinner för att hjälpa andra att komma i form. Har anlitats av elitidrottare, motionärer och företag från bland annat Finland, Sverige, Australien och Kina

esendurance, endurance, eric storvall, konditionsträning

Hur går det till?

Klicka på anmäl dig nu. Fyll i dina uppgifter. Du får en länk på e-post samt påminnelser. Webinaret sker i zoom. Du kan följa med i webbläsaren eller i din mobiltelefon. Om du inte har tid att titta kan du i alla fall lyssna som en poddcast medan du gör något annat.

Referenser:

“ Eric övertygar mig med sin enorma kompetens inom idrottsfysiologi och träningslära. Men Eric är inte bara en mycket kunnig coach och föreläsare utan jag uppskattar också hans sunda värderingar och ödmjuka personlighet. Jag rekommenderar Eric varmt både som coach, tränare och föreläsare.”

Christoph Treier – Mental tränare

”Eric är en lättsam, kunnig, lyhörd person som skräddarsyr ett träningsprogram som anpassas efter dom mål man har. Jag har anlitat han inom ultra traillöpning och vartit supernöjd. Kan varmt rekommendera han!”

Therse Söderlund