Träning och valborg

Träning och valborg

Första maj och valborgsfirandet är över. Hela helgen var ganska fullspäckad med träning, men trots det hann jag fira valborg med Ekorrens Bil i Jakobstad. I fredags blev det fartuthållighet 10 km på 39 min med pappa som tränar inför Stockholm maraton. Det kändes ganska segt det kommer att bli bättre ännu när jag får mera löpträning. I går blev det ett längre cykelpass med, Viljam och far och son Lindvall. Rundan var Kronoby, Jakobstad Larsmo, Karleby, Såka Kronoby.Totalt 100 km blev det. Kul med cykling! Nu har jag redan flera cykelkilometer än under hela förra säsongen. Jag hann också med lite styrka på kvällen. Idag har jag hunnit med 21 km löpning och vila på eftermiddagen.

75 timmar återhämtningstid visar min pulsklocka suunto Ambit 3. Ska jag börja träna enligt plusklockans råd kommer det att bli lite träning framöver. Nej, jag känner bäst själv om jag ska träna eller inte. Pulsklockan använder jag endast för endast att följa med tid, puls och hastighet. Onödigt att förlita sig för mycket på tekniska medel när man kan tänka efter själv.