Silver i landskapsstafetten!

Silver i landskapsstafetten!

Landskapsstafett idag, Kronoby knep en andra plats. Riktigt roligt var det! 4000 åskådare på plats enligt arrangörerna. Publiken kunde följa med tävlingarna på en storbildsskärm i målområdet  och dessutom banan var publikvänlig, vilket gjorde stafetten till en riktig publikfest.  Jag begav mig ut på sista etappen 50 sekunder efter ledande Nykarleby. Jag spände bågen ordentligt redan på första varvet för att komma ikapp. Som mist var anståndet till segern 22 sekunder, dock ett par sekunder mera i mål. Det räckte inte riktigt men är ändå ganska nöjd med min insats. Publikstödet runt bana var enormt! Alla som inte var från Nykarleby hejade på mig som galningar. Jag blev också påhejad av några Nykarlebysupporters. Det verkar som om alla ville ha en ny segrare efter 15 år av Nykarlebydominans. Det får bli i nästa år!

 

Inkommande vecka blir det att finslipa formen till FM. Lyckas jag förbättra formen från idag så kan det bli ett bra FM.

Här finns en länk till sändningarna från stafetten.