Regn = bra väder för löpning

löpning

Regn = bra väder för löpning

Dagen började på bästa sätt. Fint väder, solsken och ganska varmt. Närmast perfekt väder för cykling. Därför blev förmiddagens träning ett 60 km lång pass på landsvägscykeln. Direkt efter fyllde jag på med 5 km löpning för att få i gång cirkulationen i benen. Ibland känns det som om benen stumnar efter cykling, troligtvis för att jag är ganska ovan. Löpning direkt efter brukar hjälpa.

Det fina vädret höll tyvärr inte i sig till kvällen. Klockan 17 började det regna och dagens löpskola genomfördes i ganska våta förhållanden. Vi hade roligt ändå. Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder som man brukar säga. Kvällens träning innehöll, koordination- och teknikövningar som förbättrar löptekniken.

Nu har jag också fått hem alla tillbehör till laktatmätaren som jag köpte för ett par veckor sedan. Den är redan provkörd och funkar bra. Mera om den blir det snart i ett annat inlägg.

Intressanta saker på gång i Sverige. Wofgang Pichler rör om i grytan. Kanske Finlands skidskytteförbund borde böra värva längdskidåkare. Problemet är väl att man bara åker skate i skidskytte…