Oväntad resultatlista!

Oväntad resultatlista!

Stavtillverkaren One Way som är min arbetsgivare under VM tog dubbelseger i dagens 10 km F i Falun. Det firades med champagne och en fin middag. Charlotte Kalla vann som väntat och Jessica Diggins tog silver. Att USA skulle ta de två medaljer var det nog inte någon som hade trott på förhand. Jag tycker att det var mycket bra för VM tävlingarna och för skidsporten i övrigt att få nya namn i toppen. Speciellt imponerande var att Catilin Gregg tog bronsmedaljen. Hon är 34 föra år och har endast en gång placerat sig bland de 30 bästa i världscupen. Det ger motivation att satsa vidare! Visserligen gynnade föret åkare som startade tidigt men det och Norskorna hade säkert dåliga skidor. Ändå gå det inte att ta medalj i ett VM utan att åka riktigt bra. Nu hoppas jag på att Finland snart lyckas få en medalj! Jag är mycket trött på att läsa de ständigt negativa artiklarna i finska medier. Det gäller inte bara skid VM och sport utan det mesta präglas av negativitet. En medalj skulle förändra mycket. Jag tror på Heikkinen imorgon! Hoppas att jag har möjlighet att följa med tävlingarna live.