Nytt år med nya möjligheter

Nytt år med nya möjligheter

Nu är det redan 2015! Jag har inte gett något nyårslöfte men jag ska se till att 2015 kommer att bli ett bra år. Det nya året har jag firat med nyårsfest igår och tävling i Kyyjärvi idag. Distansen var 15 km klassiskt och bana gick på en ås som bjöd på några små backar. Jag åkte med fäste under skidorna som de flesta andra. Skulle jag ha haft med skate skidor kan det vara att jag hade valt att staka, men det är ändå inte säkert att det skulle ha lönat sig. Tävlingen var mitt bästa lopp i klassisk stil i vinter därför är jag riktigt nöjd. 2015 kommer att vara året då jag börjar åka riktigt fort!

De senaste tiden har jag tränat ganska intensivt. Det har blivit ett intervallpass eller en tävling nästan varannan dag. Det verkar ha fungerat bra och fått formkurvan att börja peka uppåt. Jag kommer att träna enligt enligt samma modell ända fram FM i slutet av månaden.

På tal om FM. All snö ha regnat bort i Karleby vilket betyder ungdoms FM inkommande helg inte blir. Det är synd, hoppas det går att hitta ett nytt datum.