Nu är jag på väg…

Nu sitter jag på Helsingfors Vanda flygplats och väntar på att få gå ombord på nästa plan. Jag har en lång resa framför mig. Imorgon kl 16:40 lokal tid mellanlandar jag i Singapore. Efter ett tre timmar i Singapore fortsätter jag till Melbourne. Beräknad ankomsttid är 05:15 lokal tid på måndag. Hoppas jag sover bort hela flygresan!

En som är aktiv inom skidåkning i Australien och bosatt i Melbourne kommer att möta mig på flygplatsen och sedan guida mig runt i staden. Planen är att jag ska stanna i Melbourne fram till onsdag och ha lite semester innan jag åker vidare till Mt.Beauty.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.