Efter att skidsäsongen avslutades har haft ledigt från träning. Det blev nästan total vila i två veckor. Tiden har jag använt till att satsa på jobb. Jag har flera nya projekt på gång nu som kräver sin tid. Den första maj var det tänkt att jag skulle börja träna igen. Tyvärr har jag inte kunnat göra det eftersom hälsan började krångla i förra veckan.

I onsdags för en vecka sedan fick jag en konstig känsla i magen. Först var det något jag inte funderade på utan tänkte mest att jag ätit något opassligt. På kvällen efter att jag kommit hem från att ha haft första passet med trailgruppen fick jag riktigt ont i magen. Jag kunde inte alls äta mera den dagen. Nästa dag var smärtan i magen ännu värre. Efter ett läkarbesök visade det sig att jag hade blindtarmsinflammation och blev direkt skickad till sjukhus för att opereas ännu samma dag. Allt gick bra och jag fick komma hem i söndags.20170429_120543741_iOS

Operationen gjorde att jag fick ställa in en föreläsningsdag för ett gäng chaufförer, dessutom kan jag inte åka till Pargas för att leda en tränarutbildning inkommande veckoslut.  Pappa tog hjälpte mig att leda en träning med trailgruppen och Sebastian Widjeskog tog över en utedag för Snellmans anställda. Det tackar jag för! Annars känner jag mig ganska bra nu. Det är bara fysisk aktivitet jag är tvungen att avstå ifrån annars kan jag nu fortsätta ungefär som normalt.