Ännu är det vinter

Ännu är det vinter

Den senaste tiden har bloggen har fått vila. Det har inte jag. Programmet har varit fullspäckat hela tiden. Efter att jag var i Falun under hela VM tog jag en vecka där jag satsade på att träna hårt. Kroppen svarade bra på träningen och efter ett par dagar kom jag i riktigt bra form och vann en tävling. Förra veckan blev det igen Sverigeresa med One Way. Denna gång hjälpte jag till på Team Sportia mässa i Borås ett par dagar. Efter mässan har jag igen satsat på träning och skolarbete. Siktet är inställt på FM i Ruka i slutet av månaden. 50 km i fri stil är huvudmålet. Därför har tyngdpunkten varit på fartuthållighetsträningar i fri stil. Trots det dåliga vädret går det ännu att åka skidor. Lappfors, Larsmo och Karleby har dugliga spår. Hoppas de håller några dagar ännu.

I dag blev ledde jag också säsongens troligtvis sista teknikträning.

DSCN0493
Teknikträning i Lappfors