KÖPVILLKOR

Vid köp av en vara eller en tjänst via Eric Storvall Endurance Ab godgänner kunden dessa köpevillkor. Länk till dessa villkor finns i webbutiken.

1 Principen med 14 dagar öppet köp.

1.1 Vid köp av digitala tjänster via webbshoppen.

Vid Kunden har enligt 14 dagar att ångra sitt köp. Kontakta (info@esendurance.com) inom 14 dagar så får du pengarna tillbaka. Dina inloggningar kommer då att sluta fungera och pengarna återbetalas. Träningsprogram och coachning som betalas månadsvis kan första månaden betalas via webbutiken. Denna betalning kan ångras 14 dagar efter köpet. Följande månadsbetalning faktureras efterhand direkt till kunden. Bindningstid för alla månadsabonnemang är minst 3 månader.

Vid köp av konsultering (möte fysiskt eller videsamtal) gäller ångerrätt i 14 dagar eller fram till att konsulteringstillfället ägt rum.

1.2 Vid köp av fysiska produkter som fraktas till kunden

Kunder har 14 dagar på sig att ånga sitt köp. Varan kan returneras ifall den är oanvänd. För returen faktureras 12€ (inklusive moms i efterhand). Om varan ska bytas till annan storlek eller färg skickas den nya produkten till kunden fraktfritt.

1.3 Köp via överenskommelse (utanför webbutiken)

Även är har kunden 14 dagar på sig att ånga sitt köp. Köp som görs enligt överenskommelse utanför muntligen per telefon, videsamtal eller per epost eller faktureras i efterhand efter att du har fått tillgång till tjänsten. Dvs träningsprogrammet har levererats, varan har fraktats eller att kunden har fått länk som ger tillgång till material som hör till den tjänst som köpts.  

2 Leveranstid och fraktkostnader

2.1 Digitala tjänster

Av naturliga skäl tillkommer inga fraktkostnader på digitala tjänster. Tillgång till tjänsten är omedelbar via köp av färdigt gjorda produkter, som laddningsbara träningsprogram, inspelade onlinekurser och föreläsning/webinar.

Kurser som är inspelade och finns färdigt uppladdade på hemsidan levereras direkt efter betalning. Samma sak gäller för nedladdningsbara träningsprogram redan inspelade föreläsningar. Vid registrering till avgiftsbelagda onlinekurser och webinar som visas live (inte inspelat) får kunden direkt anvisningar hur och när man kan delta i kursen. Här gäller också rätt till att ångra köpet inom 14 dagar.

2.2 Träningsprogram och coachning.

Leveranstiden för individanpassade träningsprogram och coachning är 3-14 dagar. Målet är alltid att leverera så snabbt som möjligt men ibland kan det vara kö för att få sitt träningsprogram och då kan leveranstiden vara max 14 dagar.

2.3 Fysiska varor

Leveranstiden på fysiska varor är 7-21 dagar. Priset i webbshoppen innehåller inte frakt ifall inget annat anges i produktbeskrivningen. Vid retur av vara faktureras 12€. Frakten när en ny vara skickas till kunder vid ett byte är alltid gratis.

3 Hantering av kunduppgifter

Eric Storvall Endurance Ab:s dataskydds principer finns att läsa på denna sida. Vid betalning via Klarna gäller också klarnas egna dataskydds principer.

Dataskydd & GDPR

Övrigt

Eric Storvall Endurance Ab kan när som helst ändra priset på tjänster och varar på hemsidan. Förändringarna träder i kraft direkt när de bli synliga på hemsidan.

Även målet är att alla varor och tjänster som syns på hemsida ska finnas tillgängliga och i lager kan Eric Storvall Endurance Ab inte garantera att de finns tillgängliga. Om en ett köp har gjorts på en vara/tjänst som inte längre finns tillgängligt kommer alla pengar att återbetalas inom 3 dagar.