KONDITIONSIDROTTARE

Jag vill inte att du ska slösa bort din tid på träning som inte ger resultat.Eric Storvall

Du är en aktiv motionär som vill träna lika smart som elitidrottare. Jag erbjuder träningsprogram och individuell coachning för dig som vill träna målmedvetet i jakten på bättre resultat, utan att skada dig. Du kanske är längdskidåkare eller maratonlöpare och känner att du nu behöver professionell coachning för att locka fram din fulla potential. Det kan också vara så att du har en tidigare skada som du behöver ta i beaktande när du planerar din fortsatta träning.

Välj det alternativ som passar dig bäst:

Onlinekurs – Bli din egen tränare
För dig som vill träna regelbundet och strukturerat utan att anlita en tränare.

Hjälp till självhjälp
För dig som vill styra upp din träning själv men ha tillgång till en coach vid behov.

Individuellt träningsprogram
Anpassat konditionsträningsprogram enligt dina förutsättningar och din livssituation.

När jag gör ditt individuella träningsprogram använder jag mig av effektiva men enkla metoder baserade på relevant idrottsforskning och gedigen erfarenhet. Jag vill inte att du ska slösa bort din tid på träning som inte ger resultat. Jag hjälper dig träna tidseffektivt, men också på rätt sätt så att du undviker skador.

Hör av dig om du har frågor så hittar vi en lösning som passar dig!

LÄS MER OM TRÄNING SOM PASSAR EN KONDITIONSIDROTTARE:​

Hjälp till Självhjälp
Veckocoaching Premium

Konditionsträningsexpert
Eric Storvall

  • 17 års erfarenhet av tävlingsidrott på nationell mästerskapsnivå
  • akademisk utbildning inom idrottsmedicin och träningslära
  • numera personlig tränare i det egna företaget Eric Storvall Endurance Ab
  • anlitas av idrottare, motionärer och företag, främst i Finland och Sverige

Referenser:

Magnus Filén 56, Vingåker Sverige (motionslöpare)

Tjänst: Månadscoaching guld extra flexibel

Varför köpte du den här tjänsten? Jag hade problem med återkommande skador och komma igång på ett korrekt sätt för att det få flera bakslag. Samtidigt ville jag ha struktur och mera långsiktighet i träningen. En bra och vettig planering helt enkelt.

Vad tycker du om tjänsten? Det har fungerat riktigt bra. Jag uppskattar möjligheten kontinuerlig till uppföljning och anpassning när man märker att träningen behöver ändra riktning. Att jobba med Eric har gett struktur och bra vägledning. Jag har lärt mig en hel del under tiden. Framförallt att ha rätt intensitet på passen.

Vem skulle du rekommendera tjänsten till? Jag skulle rekommendera upplägget till framförallt motionslöpare och andra personer med ambitioner med sin konditionsträning. Detta eftersom de har mycket att lära sig för att få de resultat de vill ha. Eric kunskaper och erfarenhet anpassas enligt individens förutsättningar. Det vilket uppskattas!